جشنواره ملی موسیقی خلاق
 
کنسرت قاف - فرهاد فخرالدینی
 
برنامه یاد بعضی نفرات
 
صدایی شفافی از ترکیب کوبش‌های سه‌گانه‌
سه اثر جدید توسط انتشارات ماهور منتشر شد
موسیقی ما - انتشارات ماهور سه اثر جدید روانه بازار کرد.
 
اثر «دوار» -زبان نامرئی، ریتم جهانی-  توسط «تریوی شمیرانی» و روایت آوازی از استادان قدیم ایران (2 و 3) با گرداوری ومتن «بهمن كاظمى» توسط این انتشارات به بازار عرضه شده است.
 
«تریوی شمیرانی» در سال 1998 میلادی با انتشار اثری به نام تریوی ضرب توسط جمشید شمیرانی و همراهی دو پسر او، کیوان و بیژن، فعالیت هنری خود را در فرانسه آغاز کرد . اکنون، «تریوی شمیرانی» در سرتاسر اروپا و به‌ویژه در فرانسه از معروف‌ترین و شناخته شده‌ترین گروه‌های فعال موسیقی است.
 
سبک و سیاق، و در واقع، مسیر حرکت شمیرانی‌ها از نخستین اثر روشن و مشخص بود. آنها به‌خوبی می‌دانستند که از تریو چه می‌خواهند؛ اما تمام مواد اصلی، ایده‌های موسیقایی و ریتمیک، تنوع صداها، انگاره‌ها و مُتیف‌ها، چه در هموریتمی‌ها و چه در پُلی‌ریتمی‌ها و هر آنچه از این دست که شمیرانی‌ها در تریوی خود مورد نظر داشتند، در این اثر آخر، یعنی در «دوّار»، به بلوغ، تکامل و شیوایی بی‌مانندی رسیده است. به گفته‌ی فردریک دوال: «پیش از این هیچ‌گاه شمیرانی‌ها به چنین صدای شفافی که از ترکیب کوبش‌های سه‌گانه‌شان ایجاد شده است دست نیافته بودند. قبل از این هرگز صدای جهانی‌شان چنین با طراوت ظاهر نشده بود و حس تجلی را چنین قدرتمند ایجاد نکرده بودند.»
 
جمشید شمیرانی زاده‌ی 1320 خورشیدی در تهران است و تمبک را بین سال‌های 1328 تا 1336 از حسین تهرانی آموخت. دو پسرش، کیوان و بیژن، به ترتیب زاده‌ی 1347 و 1357 خورشیدی‌اند و تمبک را از کودکی از پدر آموخته‌اند. روش آموزش هر سه‌ی آنها همان روش حسین تهرانی، یعنی روش شفاهی و سینه به سینه بوده است. اما در گذر زمان هر یک از این سه تجارب شخصی خود را داشته، با گروه‌ها و سلایق گوناگونی همکاری کرده، و اکنون هر کدام شیوه‌ی بیان ویژه‌ی خود را یافته‌اند.
 
همچنین آلبوم «روایت آوازی آوازی از استادان قدیم ایران 2 و 3» با گردآوری ومتنِ «بهمن كاظمى» نیز به تازگی توسط این انتشارات به بازار عرضه شده است. این مجموعه حاوی آواز استادان سید علی‌اصغر کردستانی (1260-1315)، درویش حسن خراباتی (1271-1346)، حسن شیری (1306-1375)، غلامرضا قیطانچی (1302-1368)، علی البرزی (1299-؟)، ابوالحسن اقبال‌آذر (1242-1350) است.
 
روایت آوازی از استادان قدیم ایران ٣ نیز شامل دو سی‌دی است که در سی‌دی اول آواز استادان محمود اسکویی، علی داور (درویش)، غلامعلی شهپر، آقای قاری، حسن فَشی و قاسم همدانیان و در سی‌دی دوم آواز استادان درویش حسن خراباتی (1271-1346)، رحمت‌الله مرآتی (1299-1375)، عباس کاظمی (1310-1381) و فرج‌الله باقرپور (1288-1364)  آمده است.
تاریخ انتشار : شنبه 17 مهر 1395 - 23:31

افزودن یک دیدگاه جدید

محتوای این فیلد خصوصی است و به صورت عمومی نشان داده نخواهد شد.

Plain text

  • هیچ تگ HTML ی مجاز نیست.
  • آدرس صفحات وب و آدرس‌های پست الکترونیکی بصورت خودکار به پیوند تبدیل می‌شوند.
  • خطوط و پاراگراف‌ها بطور خودکار اعمال می‌شوند.
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.



دانلود سه اثر جدید توسط انتشارات ماهور منتشر شد | موسیقی ما