
موسيقي ما- لي لا رضايي: عماد توحيدي اين بار نيز مانند دفعات قبل همكاري خود با هنرمندان خارجي را در برنامه هاي كارهاي خود قرار داده و در همين راستا آهنگسازي نمايش «اشارات» كاري از كشور ازبكستان را به عهده گرفته است.
اين آهنگساز در ادامه همكاري هاي برون مرزي خود اين بار همكاري با تيم هنرمند ازبكي را با كارگرداني و آهنگسازي نمايش راديويي «اشارات» در كارنامه فعاليتهاي هنري خود خواهد برد.
نمايش «اشارات» يك نمايش راديويي بوده كه به سفارش مسولان راديوي ازبكستان و به نويسندگي تمنا خليل اف است كه درباره زندگي حكيم ابوعلي سيناست. اين نمايش بيش از هر چيزي به جنبه هاي معرفتي ديدگاه ابن سينا در كتاب «اشارات و تنبيهات» و نگرش عرفاني وي در اين كتاب مي پردازد.
عماد توحيدي فارغ التحصیل دوره دکترای «فیلولوژی، سخن شناسی» از دانشگاه ملی روسیه است و تا كنون آثار ارزشمندي در زمينه موسيقي به صورت صوتي و مكتوب از وي منتشر شده است. از اين ميان مي توان به ساخت موسیقی متن فیلم مستند "ONE WAY" به کارگردانی آیلین رایان (Aylin Ryan) - محصول کشور استرالیا و همچنين ساخت موسیقی متن فیلم "نخل سوخته" محصول سیمافیلم به کارگرداني سیدمحسن یوسفی اشاره كرد.
وي همچنين ساخت 3 قطعه با ترانه هایی از یغما گلرویی و به خوانندگی رضا رویگری در آلبوم «كازابلانكا» را نيز در كارنامه هنري خود دارد تا ثابت كند عمده فعاليت هاي او در زمينه موسيقي كلاسيك و سنتي خلاصه نمي شود و در موسيقي ژانرهاي ديگرنيز حرفهاي بسياري براي گفتن دارد.
از آخرين فعاليتهاي وي در اين زمينه مي توان به فيلم سينمايي «هنوز زنده ايم» به كاركرداني كاظم بلوچي و بازي سعيد پور صميمي اشاره كرد كه ساخت آن به تازگي به پايان رسيده است.
نویسنده:
اخبار مرتبط


نقد و بررسی

[استاد هوشنگ کامکار - آهنگساز]
پاییز که می شود خاطره ها دوره ام می کنند، حسرت ها یک به یک از شاخه های دلم آویزان می شوند و دانه دانه دلتنگی بر زمین دلم می نشیند از هستن هایی که نیست می شوند و بودن هایی که نیستند. تو امروز 57 ساله می شوی و "هنوز پاییز است"! تو 17 ساله می شدی و داشت پاییز می شد که نامیمونی و شومی بر این دیار سایه افکند، بمب های بدشگونی جنگی بی انجام جای "باران" بر سر ساکنان شهرهای این دیار کهن باریدن گرفت، بارید و بارید تا روزی که بالاخره از تو، زندگی امنت و خانواده عزیزت هم قربانی گرفت.

[ وحید لشکری - روزنامهنگار ]


قرار است در این نوشتار کوتاه و محدود پیش رو، در مقام پاسخ به این پرسش مهم (اما) تکراری بربیایم که «چرا شیوههای آوازی متعددی در ایران وجود ندارد؟»...

[ سید علیرضا میرعلینقی - منتقد و پژوهشگر موسیقی ]
«فرهنگ و هنر سهتارنوازی»، جدیدترین اثر تالیفی تحقیقیِ ابوسعید مرضایی را نمیتوان اتفاقی شبیه اکثریت قریب بهاتفاق کتابها و سیدیهایی که با عنوان ظاهراً قانعکننده آموزشی یکی پس از دیگری به بازار نشر میآیند، همسان دانست...

از پی رو آمدن بحث حقوق «مادی» و «معنوی» پدیدآورندگان آثار هنری، چه بسا بد نباشد از وجهی دیگر نیز به این مساله نگاهی داشته باشیم و این بار از منظر علاقهی شخصیام، یعنی «پیشینهیابی و سرگذشتشناسی ترانهها و قطعات موسیقایی تولید شده در گسترهی فرهنگ ایران». چه آنکه در سالهای پسِ پشت و در روند پیگیری این تمایل، بیش از پیش به اهمیت این مساله و به همان نسبت، تبعات ناشی از بیتوجهی به آنها پی بردهام...

[ سحر طاعتی - روزنامه نگار ]
آلبوم «شمس جان» بر بنیاد حکایت «پادشاه و کنیزک» از دفتر نخست مثنوی معنوی مولانا با موسیقی عماد توحیدی، در روزهای پایانی اسفند ماه گذشته توسط مرکز موسیقی حوزه هنری منتشر شد. در گذشته و در آلبومهای فراوانی اشعار مولانا محملی برای ساخت آثار موسیقایی متعدد بودهاند و آهنگسازان و خوانندگان بسیاری با اشعار دیوان شمس و مثنوی معنوی قطعاتی را اجرا و ضبط کردهاند، آنچه که بهعنوان تفاوت رویکرد بهرهگیری از شعر مولانا در «شمس جان قابل تشخیص و توجه است
افزودن یک دیدگاه جدید