
موسیقی ما - پارلمان فرانسه لایحه قانونی جنجالی را که به مقامات این کشور اجازه میدهد برای مبارزه با دانلود غیرقانونی، دسترسی به اینترنت متخلفان را قطع کنند، به تصویب رساند.
این لایحه که مورد مخالفت گروههای مدافع حقوق مصرفکننده قرار گرفته اما حمایت صنعت موسیقی و فیلم را جلب کرده یکی از سختترین لایحههایی است که تاکنون برای مبارزه علیه دانلود غیرقانونی فیلم، موسیقی و بازیهای رایانهیی مطرح شده است.
این لایحه که با 258 رای موافق در برابر 131 رای مخالف به تایید رسید، مورد حمایت نیکولا سارکوزی، رییس جمهور کشور فرانسه قرار گرفته و در ماه می و پس از یک مبارزه پارلمانی شدید به تصویب رسید اما مورد مخالفت مقامات حقوقی بالا رتبه این کشور قرار گرفت.
شورای قانون اساسی با یکی از بندهای مهم این قانون که به یک سازمان دولتی جدید با نام مخفف هادوپی اختیار میدهد دسترسی به اینترنت متخلفان را تا یک سال قطع کند، مخالفت کرده بود؛ در لایحه جدید تصمیم نهایی برای قطع دسترسی کاربران متخلف به اینترنت از این سازمان دولتی به دادگاهها تغییر یافته است.
طبق این قانون، دانلودکنندگان غیرقانونی در ابتدا یک ایمیل هشدار و سپس یک نامه دریافت میکنند و درصورت تکرار عمل خود اتصال اینترنتی آنها تا یک سال قطع خواهد شد.
در سوئد نیز قانون مشابهی مورد استفاده قرار گرفته که موجب افت چشمگیر دانلود غیرقانونی شده با این همه مخالفان پیشبینی میکنند اثرات آن کوتاهمدت باشد.
منبع: ایسنا
اخبار مرتبط

نقد و بررسی

[استاد هوشنگ کامکار - آهنگساز]
پاییز که می شود خاطره ها دوره ام می کنند، حسرت ها یک به یک از شاخه های دلم آویزان می شوند و دانه دانه دلتنگی بر زمین دلم می نشیند از هستن هایی که نیست می شوند و بودن هایی که نیستند. تو امروز 57 ساله می شوی و "هنوز پاییز است"! تو 17 ساله می شدی و داشت پاییز می شد که نامیمونی و شومی بر این دیار سایه افکند، بمب های بدشگونی جنگی بی انجام جای "باران" بر سر ساکنان شهرهای این دیار کهن باریدن گرفت، بارید و بارید تا روزی که بالاخره از تو، زندگی امنت و خانواده عزیزت هم قربانی گرفت.

[ وحید لشکری - روزنامهنگار ]


قرار است در این نوشتار کوتاه و محدود پیش رو، در مقام پاسخ به این پرسش مهم (اما) تکراری بربیایم که «چرا شیوههای آوازی متعددی در ایران وجود ندارد؟»...

[ سید علیرضا میرعلینقی - منتقد و پژوهشگر موسیقی ]
«فرهنگ و هنر سهتارنوازی»، جدیدترین اثر تالیفی تحقیقیِ ابوسعید مرضایی را نمیتوان اتفاقی شبیه اکثریت قریب بهاتفاق کتابها و سیدیهایی که با عنوان ظاهراً قانعکننده آموزشی یکی پس از دیگری به بازار نشر میآیند، همسان دانست...

از پی رو آمدن بحث حقوق «مادی» و «معنوی» پدیدآورندگان آثار هنری، چه بسا بد نباشد از وجهی دیگر نیز به این مساله نگاهی داشته باشیم و این بار از منظر علاقهی شخصیام، یعنی «پیشینهیابی و سرگذشتشناسی ترانهها و قطعات موسیقایی تولید شده در گسترهی فرهنگ ایران». چه آنکه در سالهای پسِ پشت و در روند پیگیری این تمایل، بیش از پیش به اهمیت این مساله و به همان نسبت، تبعات ناشی از بیتوجهی به آنها پی بردهام...

[ سحر طاعتی - روزنامه نگار ]
آلبوم «شمس جان» بر بنیاد حکایت «پادشاه و کنیزک» از دفتر نخست مثنوی معنوی مولانا با موسیقی عماد توحیدی، در روزهای پایانی اسفند ماه گذشته توسط مرکز موسیقی حوزه هنری منتشر شد. در گذشته و در آلبومهای فراوانی اشعار مولانا محملی برای ساخت آثار موسیقایی متعدد بودهاند و آهنگسازان و خوانندگان بسیاری با اشعار دیوان شمس و مثنوی معنوی قطعاتی را اجرا و ضبط کردهاند، آنچه که بهعنوان تفاوت رویکرد بهرهگیری از شعر مولانا در «شمس جان قابل تشخیص و توجه است
افزودن یک دیدگاه جدید