پاسخ سرپرست گروه صدابرداری برج میلاد در برابر انتقادات به صدابرداری این سالن در شبهای جشنواره موسیقی فجر
حسن اردستانی: فقط نیمه خالی لیوان را نبینیم
موسیقی ما – بهمن بابازاده: بحران صدابرداری در شبهای جشنواره موسیقی فجر یکی از عمده بحثهایی بود که رسانههای مختلف به آن پرداختند و هیچ پاسخی هم از سوی عوامل اجرایی به این معضل داده نشد.
خبرنگار «موسیقی ما» سراغ سرپرست گروه صدابرداری مجموعه برج میلاد رفته تا پاسخهای او به این انتقادها را بپرسد. «حسن اردستانی» در این گفتگو حاضر شده و به انتقادها پاسخ داده است.
خبرنگار «موسیقی ما» سراغ سرپرست گروه صدابرداری مجموعه برج میلاد رفته تا پاسخهای او به این انتقادها را بپرسد. «حسن اردستانی» در این گفتگو حاضر شده و به انتقادها پاسخ داده است.
- در روزهای برگزاری جشنواره موسیقی فجر، اکثر رسانهها به طرز شدیدی از صدابرداری سالن برج میلاد انتقاد کردند. فکر میکنم شما بهترین کسی هستید که میتوانید به این انتقادات پاسخ دهید.
- اگر راحت بخواهیم حرف بزنیم چطور؟
- پس اینهایی که انتقاد میکنند به نظر شما دلیلشان بر روی کدام یک از این مقولهها است؟
- ولی این اتفاقات در جشنواره و در این هفت روز خیلی بیشتر شده. hf فرزاد فرزین سه بار قطع شد. یا اتفاقات سیروان... به نظر برخی بدشانسیها هم در زیاد شدن این انتقادات تاثیر داشت.
- شما تجربه صدابرداری در کنسرتهای خارج از ایران را هم داشتهاید و با خیلی از گروهها در نقاط مختلف دنیا اجراهایی را رفتهاید. چه فرقها و چه ضعفهایی را در سیستم داخلی و خارجی میبینید و آیا اصلا این دو با هم قابل مقایسه هستند؟
- پس اگر شما بخواهید در یک جمله به همه انتقادها و همه کسانی که آمدند و درست یا غلط انتقاد کردند جواب بدهی، جوابت به این دوستان چیست؟
منبع:
اختصاصی سایت موسیقی ما
تاریخ انتشار : جمعه 4 اسفند 1391 - 00:00
دیدگاهها
ممنون از این مصاحبه . شاید برای اولین بار میبینیم در مورد صدابرداری که واقعا در کنسرت سهم موثری در رضایت ما داره پرسش و پاسخی انجام شده و علاوه بر اون من اسم آقای اردستانی و در اکثر کنسرتهایی که میرم میشنوم و خوشحالم ازشون مصاحبه ای رو خوندم .
به عنوان یه خواننده وب سایت موسیقی ما هم انتظار میره بررسی کیفیت ها تخصصی و کارشناسانه تر باشه من که تخصص ندارم انتقادات رو خیلی ابتدایی دیدم . امیدورام همه به هم کمک کنیم تا سطح موسیقی ما در ایران از هر نظر بالا بره.
متاسفانه ما در ایران علم صدابرداری رو بصورت آکادمیک نداریم
تمامی صدابرداران ما بصورت تجربی صدابرداری رو آموختن
ممنون از بهمن بابازاده (خیلی خوبه که فقط با تنظیم کنندگان و خوانندگان مصاحبه نشه و با صدابردارن و عوامل زحمتکش دیگر مصاحبه شود )
MAS
متاسفانه در این 12 سالی که من شاهد کنسرت ها بودم ، ارتقاء کیفی که مبین پیشرفت فنی دوستان باشد ندیدم، این در شرایطی بوده گاه کیفیت خوب و گاه بقدری بد بوده که عملا کنسرت را نابود کردند. ای کاش بجای القابی که به هم عنوان مبی نماییم ، در جهت ارتقای علمی و فنی این صنعت قدم برمی داشتیم و تنها به افزایش دستمزد فکر نمی کردیم . که البته این مشکل شامل خیلی از خواننده ها و اعضای کنسرت نیز می شود که بعد از بلیط فروشی ، کمیت و کیفیت کار را بی خیال می شوند و بدوم تمرین وهماهنگی کامل هنرنمایی می نمایند. بالاخره همه چی به همه چی باید بخورد.
برای استاد عزیزم جناب آقای اردستانی آرزوی موفقیت می کنم. واقعا صدابردارها مظلوم واقع می شوند و تمام کاسه کوزه ها سرشان می شکند، گاهی اوقات طراحی بد سالن اجرا باعث می شود اصوات دارای انعکاسهای منظم شده و خشن به گوش آیند. مشکل از طراحی بد سالن همایشهای برج میلاد است که معلوم نیست سالن کنسرت است یا سالن چند منظوره؟
افزودن یک دیدگاه جدید