جشنواره ملی موسیقی خلاق
 
کنسرت قاف - فرهاد فخرالدینی
 
برنامه یاد بعضی نفرات
 
شورآفرین
امتیاز: 
0

امتیاز : 0.0/100
تعداد رأی: 0
( امتیاز : 0.0/100 - 0 رأی)
(0 رأی)

خواننده: 
محمد منتشری
آهنگساز: 
محمد رحمانی
تنظیم کننده: 
محمد رحمانی
نوازنده ها: 
نی: کرامت اصلانی / کمانچه:اردشیر کامکار٬کوروش بابایی٬ بهروز شریعتی / عود: ارسلان کامکار / دف: بیژن کامکار٬ احمد خاک‌طینت / تمبک: سعید رودباری / تار، بم‌تار، سه‌تار: مجید واصفی / سنتور: محمد رحمانی
انتشارات: 
ماهور
فصل انتشار: 
زمستان
ماه انتشار: 
دي
سال انتشار: 
1392
توضیحات: 
این آلبوم برای بزرگداشت استاد اسماعیل مهرتاش منتشر شده است.
استاد اسماعیل مهرتاش در سال ۱۲۸۳ در تهران متولد شد. تحصیلات خود را در مدرسه‌ی دارالفنون به پایان رساند و موسیقی را ابتدا به همّت والدین خود نزد درویش‌خان و سپس داوود شیرازی و علینقی وزیری فرا گرفت. در سال ۱۳۰۵ «جامعه‌ی باربُد» را همراه با ادیب خوانساری تأسیس کرد که شامل کلاس‌هایی برای آموزش تار، آواز، فن بیان و بازیگری بود. تلاش برای اجرای موفق نمایش­‌های «لیلی و مجنون»، «شیرین و فرهاد» و غیره باعث شد جامعه‌ی باربُد شاگردان زیادی در عرصه‌ی تئاتر و موسیقی به جامعه تحویل دهد که اغلب آنان جزو پیشکسوتان و افتخارات این عرصه هستند. مهرتاش با کنکاش در ترانه‌­های عامیانه، مانند «چهارشنبه‌سوری»، «شب یلدا» و «قاشق‌زنی» و غیره توانست موسیقی تهران قدیم را با عنوان «بیات تهران» گردآوری کند که در نوع خود بی‌­نظیر است. او حدود ۴۵۰ آهنگ مختلف برای نمایش‌ها، پیش‌پرده‌ها و همچنین ترانه و تصنیف ساخت که برخی از آنها توسط عبدالوهاب شهیدی، محمدرضا شجریان، محمد منتشری، خانم دلکش و دیگران اجرا شده است. مهرتاش در سال ۱۳۵۹ دارفانی را وداع گفت.


استاد محمد منتشری در سال ۱۳۲۱ در لنگرود متولد شد و در یازده سالگی به تهران آمد. مقدمات آواز را زیر نظر پدر آموخت و سپس با ورود به «جامعه‌­ی باربُد» در کلاس‌های آواز و تئاترِ استاد مهرتاش شرکت کرد. او برای تکمیل اندوخته‌­های هنری خود گوشه‌­های آوازی را به سبکی دیگر در محضر استاد اصغر بهاری و استاد احمد عبادی آموخت. منتشری همراه استاد شجریان چندین سال با برنامه‌ی «هفت شهر عشق» همکاری داشتند و برنامه‌­های مختلفی در رادیو و تلویزیون ضبط و اجرا کردند. سال‌ها حشر و نشر با استاد مهرتاش باعث شد محمد منتشری ردیف آوازی و اغلب تصانیف او را چندین‌بار با شعرهای مختلف دوره کند و همین پشتوانه‌­ای شد تا کلّ ردیف آوازی استاد مهرتاش را برای اولین‌بار به همت مؤسسه‌ی ماهور روایت و منتشر کند.

محمدرحمانی فراگیری مقدمات سنتور را با استاد پشنگ کامکار از اتاق موسیقی دانشگاه صنعتی شریف شروع کرد و با افتتاح کانون چاووش، جزو اولین هنرجویان، نزد استاد پرویز مشکاتیان یک دوره ردیف میرزاعبدالله و ساخته‌های ایشان را آموخت و سپس برای تکمیل آموخته­‌های خود یک دوره ردیف استاد صبا و ضربی‌های او را نزد استاد فرامرز پایور تعلیم دید. او خود می­‌گوید: «پایه‌­ی چهارمضراب'شورآفرین‘ را استاد مشکاتیان به من هدیه کرد و همین باعث شد تا مجموعه‌­ی شورآفرین را با راهنمایی و مشاوره­‌ی ایشان جمع کنم.»
مظالب مرتبط : 

افزودن یک دیدگاه جدید

محتوای این فیلد خصوصی است و به صورت عمومی نشان داده نخواهد شد.

Plain text

  • هیچ تگ HTML ی مجاز نیست.
  • آدرس صفحات وب و آدرس‌های پست الکترونیکی بصورت خودکار به پیوند تبدیل می‌شوند.
  • خطوط و پاراگراف‌ها بطور خودکار اعمال می‌شوند.
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
1 + 1 =

Solve this simple math problem and enter the result. E.g. for 1+3, enter 4.




دانلود شورآفرین | موسیقی ما